Spring til...

Events

Se alle de fede events din studieby byder på

Onsdagsjam på Baderen

Jam er et fedt uformelt udgangspunkt og mødested for unge fra nær og fjern. Du er velkommen, som du er, og der er rig mulighed for at møde nye og gamle venner. Men pas på! Man kan mildest talt blive afhængig af jamaftenerne. Om du spiller eller ej, så fanger stemningen og løssluppenheden dig. For at imødekomme jer, der vil hygge og høre dejlig musik uden nødvendigvis selv at svinge instrumentet, så er jamvært Albert også erklæret quizmaster! I samarbejde med de frivillige sørger Albert for spændende temaquizzer med musikken i centrum og spændende præmier.

Slagelse Festuge

Hvert år i slutningen af juni forvandles Nytorv midt i Slagelse til et brag af en festival. Foruden tre dage med fede koncerter og fest arrangerer Slagelse Festuge også et løb, dyrenes dag, danseworkshops, businessbrunch og meget mere.

Slagelse Festuge

Keramikfestival

I Skælskør blomstrer kunsten, og hver sommer fejrer man keramikken med en kæmpe festival. Hele havneområdet omdannes til boder med keramik i alle afskygninger. Det meste er til salg og til overkommelige priser. Et besøg værd!

Keramikfestival i Skælskør

Grønt Folkemøde

Hvert år i april afholdes Grønt Folkemøde i Slagelse i et samarbejde mellem virksomheder, uddannelsesinstitutioner, foreninger, kulturinstitutioner og borgere.

Grønt Folkemøde

Græskarfestival

Slagelse kommune er berømt for den store græskarfestival i Skælskør i efterårsferien.

Græskarfestival

SUK Festival

I september afholder Slagelse Kommune en storslået uddannelses- og karrierefestival. Der er gratis entre, og uanset hvor du er fra, og hvor gammel du er, er du velkommen til at kigge forbi Bredahlsgade 1, 4200 Slagelse. Her kan du opleve de mange muligheder for uddannelse, praktik og karrieremuligheder på Vestsjælland.

SUK Festival

Sommerlyd festival

I september er der Sommerlyd i banebyen Slagelse. Vær med til at fejre semesterstarten med et brag af en koncertrække, når Træskogården forvandles til en farverig festival med plads til alle - unge som gamle.

Sommerlyd

Maritimt folkemøde

I Korsør er der hvert år i august Maritimt Folkemøde med musik, debatter og en masse flotte skibe.

Danmarks maritime folkemøde

Kulturnat - Sct. Michaels Nat

Sct. Michaels Nat er Slagelses kulturnat. Den afholdes hvert år den sidste fredag i september og er et besøg værd for både børn, unge og voksne. Der er masser af sjove aktiviteter i hele byen. Der skal købes kulturpas for at få entre, men byen summer, så kig forbi med eller uden billet.

Kulturnat i Slagelse