Arrangementer

Oversigt over alle arrangementer

Arrangementsoversigt fold alle ud
 • 01.07.2022 Studiedage 2022

  Slagelse Kommune byder traditionen tro de nye studerende i Slagelse velkommen med pomp og pragt. Se hele programmet for STUDIEDAGE her: 

   

  Mød din kommune til en kop morgenkaffe på Campustorvet 1. september og 2. september fra 7.30 til 9.30. Der vil være lækker barista-kaffe, musik, konkurrence og mulighed for at stille spørgsmål og høre om studiedagene. De almene boligselskaber er også tilstede til morgenkaffen, og de fortæller gerne om mulighederne for at bo megabillet og tæt på dit nye studie.

   

  Onsdag den 7. september er du inviteret til KEND DIN STUDIEBY: Læs mere om arrangementet her på siden og find vores program herunder:

  Onsdag den 7. september holder Musikhuset Jam-aften på Badeanstalten med billige øl, god musik og fed stemning. Læs mere her: 

  Torsdag den 8. september er der SUK festival i Uddannelsesfirkanten (ved Zealand og ZBC. Både virksomheder og uddannelsesinstitutioner deltager og der er musik og food trucks. Arrangementet er fra 9-14. For mere information klik her:

  9.-10. september: Sommerlyd Festival (kræver billet). For mere information klik her: 

   

  Har du en god ide? 

  Vil du være med til at byde de studerende velkommen? Er du studerende eller overvejer at blive det?

  Så tøv ikke med at kontakte Studieby Slagelses udviklingskonsulent:

 • 01.09.2022 Morgenkaffe til studiestart
  kl. 07.30 - 09.30 Campustorvet mellem Absalon og SDU - ved Slagelse station

  Studieby Slagelse byder alle studerende velkommen sammen med kaffevognen.dk og byen boligselskaber torsdag den 1. september og fredag den 2. september på Campustorvet mellem Absalon og SDU ved den store stationstrappe.

  Kom og hyg med god musik, kaffe, the, chai eller iskaffe. Vi glæder os til at hilse på dig og fortælle om, hvor fedt det er at bo og studere i Slagelse.

  Vi fortæller også gerne mere om hele studiestart programmet, som du også kan se her: 

  Hvis du har tid kan du også spille med i vores racer-bilkonkurrence og vinde billetter til Sommerlyd 2022. 

  Læs mere om Sommerlyd på

   

 • 07.09.2022 Kend din studieby - studiestart 2022
  kl. 12.30 - 14.30 Campustorvet mellem Absalon og SDU - ved Slagelse station og Anlægget

  Onsdag 7/9 bydes alle nye studerende velkommen til byen:


  12.30: Introduktion til tema-ruter på Campustorvet.
  12.45: Tale ved borgmester Knud Vincent.
  13.00: På tur med temaruterne gennem byen.

  Du kan vælge mellem disse forskellige temaruter:

  Grøn & Bæredygtig / Fest & Musik / Kultur & Streetart
  Shopping & Handel / Pokémon Go / Sport & Leg

  13.45: Når alle er ankommet til den hyggelige bypark Anlægget serverer Slagelses lokale bryggeri Harboe med god hjælp fra Zealands ambassadører både EGO sodavand og de to ølvarianter, Blanche og IPA.

  Der vil blive serveret lidt mad til alle med god hjælp fra Absalons tutorer og så begynder den store kongespilsturnering som SDUs tutorer står for.
  Med tre kongespil-baner er der rig mulighed for at udfordre et hold eller en klasse fra en anden uddannelse end din. Den uddannelsesinstitution, som har flest vundne kampe får det legendariske vandre-trofæ med hjem til fredagsbaren. Lad de bedste vinde og de andre have det megasjovt imens.
  Der vil være musik, tæpper og chill out så længe vi orker.

  Se også hele programmet for Kend din studieby her:

   

 • 08.09.2022 Klimakaravanen

  En stor gruppe mennesker går fra Esbjerg til København for at sætte fokus på den grønne omstilling. De ankommer til Slagelse Station torsdag den 8. september kl. 10 hvor de går fra stationen gennem Tordenskjoldsgade til Udannelsesfirkanten hvor der er SUK (Slagelse Uddannelses- og karrieremesse). Alle studerende er inviteret til at deltage i SUK som en del af studiestart. 

  Kæmper du også for klima og bæredygtighed kan du overveje at tage ned på stationen og modtage Klimakaravanen og gå sammen med dem til SUK.

 • 08.09.2022 Uddannelses- og karrieremesse (SUK) til studiestart
  kl. 09.00 - 14.00 Ved Zealand og ZBC

  SUK festival på Uddannelsesfirkanten ved Zealand, ZBC og Slagelse Gymnasium er en kæmpestort event, hvor en masse virksomheder stiller op med stande klar til at møde deres kommende kollegaer. 

  Slagelse Uddannelses- og Karrieremesse (SUK) inviterer alle studerende til at besøge lokale og regionale virksomheder, som måske kunne blive din kommende branche eller en spændende case-virksomhed i din studietid. Bliv inspireret til dit fremtidige arbejdsliv eller land dit første studiejob.
  Kig forbi ”uddannelsesfirkanten” 8/9 kl. 09-14.

  Læs mere om SUK her: 

 • 09.09.2022 Sommerlyd
  kl. 00.00 - 00.00 Banebyen Slagelse (v. Musikhuset og Badeanstalten)

  Sommerlyd er en ny musikfestival midt i Slagelse. Mød dine nye venner i festivalstemning med musik, hygge fadøl og lækker mad. Køb billet med 50% studierabat via din fredagsbar.

  Mere info på her: 

 • 15.09.2022 Uddannelsernes Fællescase
  kl. 00.00 - 00.00

  Igen i år samarbejder de videregående uddannelser om at løse en opgave for en lokal virksomhed. Denne gang er det Slagelse Festuge, som ønske sig input fra de studerende i byen. 

  Projektet kickstartes torsdag den 15. september og finalen afholdes torsdag den 8. december. Begge dage fra 10.15-14.15. 

  Alle er velkomne til at kigge forbi.